10 huhti 2016

Vankkurihymiö – uusi SFC-alueiden laatujärjestelmä Lohenpyrstölle

Viime vuonna SF- Caravan ry lanseerasi uuden vankkurihymiö laatujärjestelmän leirintäalueille.
Hymiön tavoitteena on yhteistyössä leirintäalueiden kanssa parantaa suomalaisten leirintäalueiden tasoa, turvallisuutta, hoitoa ja hallintoa. Viime vuonna auditointi suoritettiin pilottina kaikille hymiön halunneille leirintäalueille. SF Caravan ry:n liittohallitus myönsi tunnuksen 13:sta sfc-alueelle viime joulukuussa.
Vankkurihymiötunnus on voimassa kolme vuotta kerrallaan, joten ensimmäiset tunnukset ovat voimassa 2016-18. Jatkossa auditointi muuttuu maksulliseksi ja on anottava haluttaessa uudestaan kolmen vuoden välein.
Vankkurihymiö logon ilme on iloinen ja se antaa tunnuksen saaneesta leirintäalueesta positiivisen ja laadukkaan kuvan. Vankkurihymiöalueet voivat käyttää tunnusta markkinoinnissa ja tunnus kannattaakin kiinnittää esimerkiksi alueen toimistoon.
Keväällä ilmestyvässä leirintäoppaasta vankkurihymiölogot löytyvät jokaisen alueen esittelystä.

Vankkurihymiön saanti
SF-Caravan ry:n uuden leirintäalueille suunnitellun laatujärjestelmän kyltit luovutettiin SFC Kuninkaanlähteellä pidetyssä tapahtumassa lauantaina 9.4.2016 Kaiken kaikkiaan 13 aluetta sai auditoinnissa vankkurihymiötunnuksen vuosille 2016-18.
Lohenpyrstöstä kylttiä olivat vastaanottamassa Tuula ja Markku Ylisuutari. Juhlallinen hymiötunnuksen naulaaminen suoritetaan Lohenpyrstössä vappuna. Seuraa ilmoitteluamme.

[ylös]