SFC-alue

Vaunualue uusi copy copyLohenpyrstö sijaitsee Mikonkarissa, aivan meren rannassa kovapohjaisella merenrantaniityllä. Alue on avoinna ympärivuoden. Isäntäpäivystys 1.5. – 30.9., muina aikoina toimimme omatoimialueena. Isännän tavoittaa numerosta 044 716 7803. Sähköpostiosoitteemme on lohenpyrstosfc(at)gmail.com

Lohenpyrstössä on kaksi huoltorakennusta

Pienemmästä huoltorakennuksesta löydät toimiston, keittiön ja saniteettitiloja (myös inva). Puusauna patioineen sijaitsee myös tässä rakennuksessa vain muutaman askeleen päässä uimapaikasta. Kesäisin saunomaan pääsee yleisillä saunavuoroilla joka päivä.
Isompi huoltorakennus, Lohenpirtti, on valmistunut kesäksi 2014. Lohenpirtissä on iso sali tanssilattioineen ja karaokelaitteineen, nuorisotila Vilipertti, pyykkihuolto- ja saniteettitilat. Lisäksi rakennuksesta löytyy tilaussauna ja naistoimikunnan keittiö, jossa toimii kesäaikaan myös pieni kioski. Lohenpirtin päädyssä sijaitsevat myös ajokaivo ja vesipiste.

Lohenpyrstön leirintäalue

Alueella on 182 sähköistettyä auto- ja vaunupaikkaa, joista osa on varustettu kWH-mittarilla. Paikkoja on myös aivan rannan tuntumassa merinäköalalla.
Ulkoilijoille Mikonkarin ympäristöstä löytyy mm. luontopolku lintutorneineen ja kävelymatkan päässä sijaitsevasta kalasatamasta voit sopivaan aikaan ostaa tuoreet kalat esim. alueella savustettavaksi. Raahen keskustaan on noin neljä kilometriä, jonka matkan voit taittaa vaikkapa käyttöösi tarjoamillamme polkupyörillä.
Lohenpyrstössä on myös lasten leikkikenttä, jonka monipuoliset välineet ja polkuautot houkuttelevat perheen pienimpiä. Rannalla on tilava viihtyisä grillikota, jonka viereltä vie polku matalalle hiekkapohjaiselle uimapaikalle.
Hinnaston ja ajo-ohjeen löydät sivupalkista.
Matala hiekkapohjainen hiekkaranta on varsinkin lapsien mieleen.

Matala hiekkapohjainen hiekkaranta on varsinkin lapsien mieleen.